Welkom >
  Introductie
Bailin Co.® is gevestigd te Dongen, Noord Brabant, waar het magazijn zich bevindt die tevens als showroom dient voor onze collectie aan lederen en imitatielederen damestassen, trolley koffers, en massagestoelen. Bailin Co.® is echter al sinds 1996 als groothandelaar actief in de wereld van de import en export en heeft voornamelijk handelsondernemingen, winkeliers en groothandelaren als doelgroep.

Producten
Sinds de start heeft Bailin Co.® in tal van producten gehandeld zoals leder, beddengoed, cadeauartikelen, sieraden, sjaals, reiskoffers, en meer. Hoewel wij nog actief handelen in verscheidene producten, heeft Bailin Co.® zich gaandeweg gespecialiseerd in modeaccessoires als lederen en imitatie lederen (PU) damestassen en dames sjaals. In onze tassencollectie zult u een diversiteit vinden aan stijlvolle tot modieuze handtassen, schoudertassen, en avondtassen. Al onze tassen zijn van het Nederlandse merk Bailin Co.® en andere merken. Neem een kijkje op onze productenpagina.

Tevens kunt u voor ABS- en PC-trolley koffers bij ons terecht. Zij zijn in trendy kleuren en stijlvolle uitvoeringen te verkrijgen. Deze koffers zijn van het Italiaanse kwaliteitsmerk Van Gather®. Een andere lijn in onze collectie is massageproducten, een resultaat die voortgekomen is door een samenwerking met een goed gerespecteerde familiebedrijf. Deze massageproducten zijn te vinden onder Health Companion®.

Diensten
Naast de producten die Bailin Co.® standaard in haar collectie heeft, bieden wij ook onze import en export service aan. Afgezien van bijvoorbeeld de nodige besluiten wordt het werk vrijwel geheel uit uw handen genomen. Het is tevens mogelijk dat Bailin Co.® voor u naar gewenste producten op zoek gaat en deze voor u importeert. U wordt een goede prijs-kwaliteitverhouding aangeboden en te allen tijde een goede en persoonlijke service. Ontdek meer over onze diensten in de desbetreffende sectie.

Mocht er interesse of vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op.